petraspunk.blogg.se

Jag är en cool tjej, som redan vid 3 års ålder punkade fett och skaffade en piercing. Jag är väldigt nöjd med mitt utseende, om jag får säga det själv. Allt hår på min kropp är svart, det är därför jag kallas blackpussy. Mina föräldrar är från Korea och jag har en Dansk lillasyster (vi fick henne i en låda vid påsk). Jag älskar allt från svarta hästar till blod, men min favoritsak är svart nagellack.Vill bara säga att jag hoppas att ni kommer läsa denna fantastiska blogg för jag kommer lägga ut mycket. Jag har tänkt att bli författare och kändisbloggare. Min förebild är Kissie och Ola Salo. Kram!

Giveaway!

Publicerad 2015-05-26 08:43:09 i Allmänt,

Rösterna är räknade! Tyvärr ska jag nu raka bort black pussy! Känns tufft men samtidigt skönt att jag äntligen kommer kunna gå ordentligt!
Eftersom att jag nu på senaste tiden har fått väldigt många läsare så tänkte jag göra en giveaway! Jag tänkte ge bort könshåret till en lycklig läsare! Tänkte att det kan vara ganska fint att hänga i granen eller att ha som prydnad.
Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är att skriva till en annan blogg att dom ska följa mig, sen skriva "klar" i kommentarsfältet.
Om några dagar väljs vinnaren!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela